هدف از این تحقیق بررسی مدیریت سود و روش های مطالعه ی آن با فرمت docx در قالب 53 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد
تعداد صفحات | 53 |
حجم | 77 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
دسته بندی | حسابداری |
فهرست مطالب
2-9- معانی و تعاریف مدیریت سود
2-10- انواع مدیریت سود
2-10-1- مدیریت سود طبیعی
2-1-2- سودهایی که به طور طبیعی هموار نیستند و تعمداً توسط مدیریت هموار شدهاند
2-10-3- مدیریت سود واقعی( مدیریت سود معاملاتی یا اقتصادی)
2-10-4- مدیریت سود مصنوعی ( مدیریت سود حسابداری)
2-11- دستکاری حسابها
2-12- ابعاد و جوانب و تئوری های مربوط به مدیریت سود
2-13- انگیزهها و اهداف مدیریت سود سود
2-13-1- افزایش رفاه سهامداران
2-13-2- تسهیل قابلیت پیش بینی سود
2-1-3- افرایش رفاه مدیریت
214- معیارهای شناخت مدیریت سود
2-15- ابزارها و روش های مورد استفاده در مدیریت سود ( مصنوعی)
2-15-1- 1 زمان بندی رویدادها
2-15-2- مدیریت سود از طریق انتخاب روشهای تخصیص
2-15-3- مدیریت سود از طریق طبقه بندی
2-16- عوامل موثر بر مدیریت سود سود
2-17- موافقین و مخالفین هموار سازی سود
2-18- دشواری های کار تحقیق در زمینه مدیریت سود سود
2-19- روشهای مطالعه مدیریت سود
2-20- تحقیقات صورت گرفته در مورد مدل قیمتگذاری دارائیهای سرمایهای
2-21- تحقیقات صورت گرفته در زمینه مدیریت سود
منابع
محققین معتقدند که انگیزه اصلی مدیران از هموار سازی سود افزایش ارزش سهام شرکت میباشد چون سهامداران حاضرند برای شرکتهایی که دارای سود پایداری هستند بهای بیشتری را بپردازند و در حالت کلی تمایل بیشتری به سرمایه گذاری در شرکتهایی دارند که سودهای همواری را گزارش میکنند شرکتهایی که سودهای همواری را گزارش میکنند نسبت به شرکتهایی که سودهای پرنوسانی را گزارش میکنند دارای ریسک کمتری هستند. معتقــد است که مدیــریت فرض میکند که سهامداران تمایل بیشتری برایسرمایه گذاری در شرکتهایی که دارای سودهای هموار هستند نشان میدهند ، زیراسودهای هموارنشان دهنده ثبات شرکت است و سودهای پرنوسان دلیلی بر ریسکی بودنعملیات شرکت تلقی میشود و یا به عبارتی نوسان سود را بیانگر نوعی فعایت برنامه ریزی نشده می دانند که چندان پایدار نمی ماند و ماندگار نیست. به این نتیجه رسیدند که مدیریت سود سود در راستای هدف کاهش عدم اطمینانهای مربوط به خالص جریانهای نقدی مورد انتظار عمل میکند و در نتیجه به صرف ریسک پایین تری در قیمتگذاری دارائیهای سرمایهای میانجامد و نتایج بیدلمن را تایید کردند.
معتقــد است که سهــامداران فرض میکننــد که کاهش نوسانهـای دورهای سود پرداختهای مالیاتی را کاهش میدهد (الاسیانی، 2013). گوردن معتقد است که مدیران به این خاطر به هموارسازی سود روی می آورند که معتقدند اگر سودهای همواری را گزارش کنند، نشان از عملکرد خوب آنها دارد و بر عکس اگر سودهای پرنوسانی را گزارش کردند نشان از بی ثباتی در شرکت و عملکرد ضعیف آنها دارد. معتقـد است که هموارســازی سود منجر به کــاهش مالیات پرداختی و ایجاد ذهنیت بهتر سهامداران نسبت به سودهای کم نوسان میشود. این نوع استدلالها از سوی طرفداران فرضیه بازار کارآی سرمایه به بار انتقاد گرفته شد. طرفداران فرضیه بازار کارای سرمایه معتقدند که در بازار کارای سرمایه سهامداران و در کل بازار در مورد رویدادهایی که تاثیری بر جریانات نقدی ندارند، گمراه نخواهند شد، زیرا بازار این توانایی را دارد که دستکاریهای سود را تشخیص دهند.